Een trouwfilm van jullie bruiloft om herinneringen terug te halen

Wij filmen jullie bruiloft

De mooiste dag van jullie leven vastleggen. Met een trouwfilm die herinneringen terugbrengt.

Goede apparatuur

Bij RCMotions gebruiken we alleen de beste apparatuur om hoge kwaliteit te waarborgen.

Drones

In elke video voegen wij droneshots toe voor een uniek perspectief.

Videobewerking

Videobewerking is minstens zo belangrijk als filmen. Met onze ervaring maken wij een perfecte video.

Jong. Creatief. Flexibel.

We houden van kwaliteit

Vooraf aan jullie bruiloft hebben we een kennismakingsgesprek met elkaar. Tijdens dit gesprek zullen we onze werkwijze uitleggen, zodat jullie een goed beeld krijgen van ons werk op jullie dag. Natuurlijk is er ook ruimte om jullie vragen en wensen door te spreken.

Op jullie trouwdag zullen we al vroeg aanwezig zijn om ook het opmaken en aankleden van de bruid te kunnen filmen. Met twee man zijn wij aanwezig, zodat alle belangrijkste momenten op beeld komen. Indien mogelijk zal er ook met de drone gefilmd worden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat later op de dag al een mooie same-day edit gemonteerd is, zodat jullie en de gasten al een korte impressie krijgen.

Door gebruik te maken van high-end videocamera's en drones, hebben wij de mogelijkheid om hoge kwaliteit te leveren. We gebruiken geavanceerde videobewerkingssoftware en zorgen ervoor dat alle beelden goed in het verhaal passen. Dit alles wordt in een uniek bewaardoosje geleverd, waardoor jullie optimaal kunnen genieten van de kwaliteit.

Ons portfolio

Bekijk hier enkele trouwfilms die wij hebben gemaakt, zodat jullie een beeld krijgen van onze stijl. Naast trouwfilms hebben wij ook andere interessante video's in ons portfolio.

Volledig Portfolio
Recensie foto Ho Hee en Louise

Bij het kennismakingsgesprek bleek dat heren nog heel jong waren, maar wel erg enthousiast en bescheiden. Wij hadden de jongens geboekt voor de gehele dag met same day edit en WOW! Wat een prachtige video hebben de jongens in elkaar gezet en dat in zo'n korte tijd. Zeker een aanrader!

Ho Hee en Louise
Recensie foto Simon en Marlot

Tijdens onze dag hebben we amper gemerkt dat ze er waren en ze werkten top samen met onze twee fotografen. Ze hebben onze dag precies zo vastgelegd zoals deze was! We zijn erg blij met het eindresultaat en hebben de verschillende video's ook alweer meerdere malen bekeken!

Simon en Marlot
Recensie foto Sven en Janique

Wauw wat hebben ze fantastische video’s geleverd! Het zijn lieve en rustige jongens, we hebben de dag zelf nauwelijks door gehad dat ze aanwezig waren, en toch hebben ze mooiste momenten vastgelegd. Ook kleine en onopvallende momentjes tussendoor, interacties tussen mensen of details staan op film, een genot om naar te kijken. Tevens zeer professioneel bewerkt. Bedankt jongens!

Sven en Janique
Recensie foto Niels en Judith

Top team wat de bruiloft mooi op beeld vastlegt. Vriendelijke jongens die je niet opmerkt binnen je gezelschap! Professioneel!

Niels en Judith
Recensie foto Jacob en Willeke

We zijn erg blij met het resultaat. Prachtige film ontvangen. Alsof je de dag weer opnieuw beleefde! Tijdens de dag hebben we eigenlijk niet echt door gehad dat RCMotions erbij was.

Jacob en Willeke
Recensie foto Oane en Cariene

RCMotions kwam met goede en leuke ideeën en was enorm flexibel. Uiteindelijk uit zich dit in een prachtige huwelijksfilm! Kortom, een aanrader!

Oane en Cariene
Recensie foto Cornelis en Willeke

Wij zijn helemaal blij met onze film. Ze zijn relaxed en hebben erg in de kleinste details.

Cornelis en Willeke
Recensie foto Joshuah en Jacolien

De film van onze bruiloft ziet er fantastisch uit! De videografen hebben op een hele mooie manier de details en emoties van de dag vastgelegd. Het is ook erg fijn dat ze zelf heel relaxed zijn, wat de momenten tijdens het filmen erg ontspannen maakt.

Joshuah en Jacolien
Recensie foto Peter en Lotte

De mannen van RCMotions hebben onze bruiloft prachtig vastgelegd! Het contact vooraf was erg prettig. Het zijn ook super aardige, rustige jongens. Ook werkten ze super goed samen met onze 2 fotografen. De beelden zijn ook super! De same day edit was op de avond zelf al een groot succes, we hebben daar zoveel complimenten over gekregen!

Peter en Lotte
Prijzen

De kosten voor een videograaf kunnen vaak hoog oplopen door extra opties. De prijzen van RCMotions staan vast, want bij ons staat kwaliteit voorop, dus geen extra kosten voor drone beelden of voor 4k opnames. Wij bieden onze pakketen voor een zo laag mogelijke prijs aan, onderstaand kunnen jullie per pakket zien wat is inbegrepen. Hebben jullie andere wensen, laat ze aan ons weten.

Alle prijzen zijn inclusief btw en inclusief reiskosten tot 100 kilometer. Reiskosten daarboven zijn €0,20 per kilometer.

Liefde

€1775,-

 • Ochtend en middag
 • Tot 18:00 uur
 • Trouwfilm
 • Ceremonievideo
Trouw

€2275,-

 • Ochtend, middag en avond
 • Tot 22:00 uur
 • 2 videografen
 • Trouwfilm
 • Ceremonievideo
 • Same day edit
 • Dans en speeches op film
Volg ons op social media
Het team

Als drie vrienden kennen we elkaar al vanaf de middelbare school en delen we dezelfde interesses. Met de oprichting van RCMotions hebben we die interesses en kwaliteiten bij elkaar gebracht.

RCMotions oprichter Matthias Wissink

Elke bruiloft die ik film is voor mij weer een nieuwe uitdaging. Ik vind het tof om de dag zo natuurlijk mogelijk vast te leggen en de beelden dan te verwerken in een mooie trouwfilm.

Matthias Wissink Editor & Videograaf
RCMotions oprichter Cees-Jan Nolen

Elke bruiloft is voor mij bijzonder en uniek. Ik geniet ervan om de bruiloft vast te leggen zoals hij is en daarna de beelden te verwerken tot een trouwfilm die herinneringen oproept.

Cees-Jan Nolen Editor & Videograaf
RCMotions oprichter Robin Bakker

Als freelance videograaf leg ik voor RCMotions met al mijn passie jullie prachtige dag in detail vast! Van emotionele tot grappige momenten, van mooie overzichten tot de kleine details.

Robin Bakker Freelance videograaf
Vul het formulier in en we nemen contact op!
Vragen of aanvragen?