RCMotions logo De mooiste dag op film
Wij filmen jullie bruiloft

De mooiste dag van jullie leven vastleggen. Met een trouwfilm die herinneringen terugbrengt.

Goede apparatuur

Bij RCMotions gebruiken we alleen de beste apparatuur om hoge kwaliteit te waarborgen.

Drones

In elke video voegen wij droneshots toe voor een uniek perspectief.

Videobewerking

Videobewerking is minstens zo belangrijk als filmen. Met onze ervaring maken wij een perfecte video.

Jong. Creatief. Flexibel.

We houden van kwaliteit

Vooraf aan jullie bruiloft hebben we een kennismakingsgesprek met elkaar. Tijdens dit gesprek zullen we onze werkwijze uitleggen, zodat jullie een goed beeld krijgen van ons werk op jullie dag. Natuurlijk is er ook ruimte om jullie vragen en wensen door te spreken.

Op jullie trouwdag zullen we al vroeg aanwezig zijn om ook het opmaken en aankleden van de bruid te kunnen filmen. Met twee man zijn wij aanwezig, zodat alle belangrijkste momenten op beeld komen. Indien mogelijk zal er ook met de drone gefilmd worden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat later op de dag al een mooie same-day edit gemonteerd is, zodat jullie en de gasten al een korte impressie krijgen.

Door gebruik te maken van high-end videocamera's en drones, hebben wij de mogelijkheid om hoge kwaliteit te leveren. We gebruiken geavanceerde videobewerkingssoftware en zorgen ervoor dat alle beelden goed in het verhaal passen. Dit alles wordt in een uniek bewaardoosje geleverd, waardoor jullie optimaal kunnen genieten van de kwaliteit.

Ons portfolio

Bekijk hier enkele trouwfilms die wij hebben gemaakt, zodat jullie een beeld krijgen van onze stijl. Naast trouwfilms hebben wij ook andere interessante video's in ons portfolio.

Volledig Portfolio
Recensie foto Jacob en Willeke

We zijn erg blij met het resultaat. Prachtige film ontvangen. Alsof je de dag weer opnieuw beleefde! Tijdens de dag hebben we eigenlijk niet echt door gehad dat RCMotions erbij was.

Jacob en Willeke
Recensie foto Oane en Cariene

RCMotions kwam met goede en leuke ideeën en was enorm flexibel. Uiteindelijk uit zich dit in een prachtige huwelijksfilm! Kortom, een aanrader!

Oane en Cariene
Recensie foto Cornelis en Willeke

Wij zijn helemaal blij met onze film. Ze zijn relaxed en hebben erg in de kleinste details.

Cornelis en Willeke
Recensie foto Joshuah en Jacolien

De film van onze bruiloft ziet er fantastisch uit! De videografen hebben op een hele mooie manier de details en emoties van de dag vastgelegd. Het is ook erg fijn dat ze zelf heel relaxed zijn, wat de momenten tijdens het filmen erg ontspannen maakt.

Joshuah en Jacolien
Recensie foto Peter en Lotte

De mannen van RCMotions hebben onze bruiloft prachtig vastgelegd! Het contact vooraf was erg prettig. Het zijn ook super aardige, rustige jongens. Ook werkten ze super goed samen met onze 2 fotografen. De beelden zijn ook super! De same day edit was op de avond zelf al een groot succes, we hebben daar zoveel complimenten over gekregen!

Peter en Lotte
Prijzen

Wij begrijpen dat de kosten van een bruiloft hoog kunnen oplopen. Daarom bieden wij onze pakketen voor een zo laag mogelijke prijs aan. Hebben jullie andere wensen, laat ze aan ons weten.

Alle prijzen zijn inclusief btw en inclusief reiskosten tot 100 kilometer. Reiskosten daarboven zijn €0,19 per kilometer.

Liefde

€1195,-

 • Ochtend en middag
 • Aanwezig tot 18:00 uur
 • Impressievideo
 • Ceremonievideo
Trouw

€1495,-

 • Ochtend, middag en avond
 • Aanwezig tot 22:00 uur
 • Impressievideo
 • Ceremonievideo
 • Same-day edit
 • Speeches en toneel op film
Lange trouwfilm

€300,-

 • 15-20 minuten lang
 • Alle momenten terugzien
 • Ervaar de dag opnieuw
 • Professioneel bewerkt
Volg ons op social media
Het team

Als drie vrienden kennen we elkaar al lange tijd en delen we dezelfde interesses. Met de oprichting van RCMotions hebben we die interesses en kwaliteiten bij elkaar gebracht.

RCMotions oprichter Matthias Wissink

Bij RCMotions ben ik editor en videograaf. Met mijn ruime ervaring in het bewerken van video's zorg ik ervoor dat wij mooie en unieke video's opleveren!

Matthias Wissink Editor & Videograaf
RCMotions oprichter Cees-Jan Nolen

Ik ben binnen RCMotions dronepiloot en video editor. Filmen met een drone is mijn passie. Op jullie trouwdag zorg ik voor unieke dronebeelden. Een extra perspectief voor jullie film!

Cees-Jan Nolen Editor & Dronepiloot
RCMotions oprichter Robin Bakker

Als video- en fotograaf leg ik met alle passie jullie prachtige dag in detail vast! Van emotionele tot grappige momenten, van mooie overzichten tot de kleine details.

Robin Bakker Video- & fotograaf
Vul het formulier in en we nemen contact op!
Vragen of aanvragen?